Josefine Karlsson, Hudterapeut

Hej! Josefine heter jag och det är jag som tar hand om er här på JEMIMA Skincare.

År 2012 tog jag studenten från en 3-årig hud- och spaterapeut utbildning i Västerås, en utbildningen som är godkänd av branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund), där jag också är medlem.

Sedan 2012 har jag jobbat på spaanläggning och drivit min egna salong. Jag har haft fördelen att få medverka i Ung Entreprenör år 2010 där jag fick prova på jobbet som egen företagare, efter det var jag fast och här är jag idag! Jag har även vikarierat en period som lärare på hudvårdslinjen där jag själv gick min utbildning.  

Utbildning och säkerhet är två ord som går hand i hand för mig. Jag tycker att utbildning är viktigt för att kunna erhålla en hög standard och säkerhet gentemot Dig som kund och väljer därför att uppdatera mina kunskaper regelbundet.

 

Jag är auktoriserad återförsäljare och Brand Ambassador för Exuviance Professional, vilket innebär att jag är utbildad för att få sälja Exuviance Professional produkter samt att jag regelbundet uppdaterar kunskaperna inom produkternas värld.